Tilstandsrapport

Kjøp og salg av bolig er en av livets største transaksjoner, og det er vår oppgave å sørge for at denne prosessen er så trygg og informert som mulig. Derfor tilbyr vi grundige tilstandsrapporter for boligsalg.

En tilstandsrapport er mer enn bare en overfladisk gjennomgang; det er en dyptgående og detaljert evaluering av eiendommens nåværende tilstand. Vårt mål er å skape trygghet for både selgere og kjøpere i omsettingsprosessen ved å levere en rapport som gir et klart og presist bilde av eiendommen.

Hva Innebærer en tilstandsrapport?

Detaljert gjennomgang:  Vår tilstandsrapport omfatter en grundig vurdering av boligens kritiske komponenter. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, tak, grunnmur, våtrom, tekniske installasjoner, og andre strukturelle aspekter av boligen.

Identifisering av potensielle problemer:  Vi fokuserer på å identifisere eventuelle problemer som kan påvirke boligens verdi eller kreve fremtidige reparasjoner. Dette inkluderer alt fra små kosmetiske feil til store strukturelle bekymringer.

Objektiv og uavhengig vurdering:  Som et uavhengig takseringsfirma, kan du stole på at vår tilstandsrapport er objektiv og upartisk, og gir en nøyaktig representasjon av eiendommens tilstand.

Enkel forståelse og klar kommunikasjon:  Vi sørger for at rapportene våre er lett forståelige og fri for unødvendig jargong. Vårt mål er å gi klare og direkte opplysninger som kan brukes i beslutningsprosessen ved eiendomsomsetning.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille din tilstandsrapport eller for mer informasjon om våre tjenester. 

Per Mathis Eira

Takstingeniør og eier av bedriften.
Ta gjerne kontakt på telefon eller e-post for et uforpliktende pristilbud.
Kontakt oss

    © 2024 Eira Takst
    Utvilket av: